•  
  •  
Вертепи 2018

Вертепи 2018

     Ось і підходять до нас потихеньку зимові свята, а зокрема: Різдво Ісуса Христа. Всі ми готуємось до цих свят.7jkde54vypQ Прибираємо святково наші домівки, прикрашаємо ялинки, запалюємо свічки, створюємо святкову атмосферу, готуємо смачненькі страви, кличемо друзів і рідних, готуємо подарунки в красивих обгортках…
І дуже часто за цим всім забуваємо про найголовніше… Забуваємо про іменинника – про Ісуса! А який подарунок я приготував Йому? І що можна подарувати Цареві Всесвіту? Він все має! Коли ми запалимо Різдво в серці ближнього, тоді Він буде безмежно щасливий!   cclCcOU14ho

Різдво – це особлива подія не тільки для християн, а й для кожної людини на цій землі. Адже Ісус прийшов на цю землю, щоб врятувати кожного з нас! Велика біда полягає в тому, що багато хто не знає про Добру Новину, або чув і не приймає її… Завданням кожного християнина є доносити Євангеліє до всіх людей, а особливо тих, які про Нього не знають, або відкидають Його.

Час Різдва Христового є одним з найбільш вдалих часів, коли можна донести цю Добру Новину, до кожного серця, адже всі цю подію згадують та святкують.

Вже 8-й рік поспіль ми (Спільнота «Благословення») організовуємо театралізовані Вертепи, за допомогою яких власне і доносимо Добру Новину до сердець, які можливо забули, що саме вони святкують. Тому ми відвідуємо бари, кафе, ресторани, забігайлівки, піцерії та інші заклади, які в Різдвяний час переповнені алкоголем, цигарками, а часто й розпустою. -B7pMEsSHIo

За ці всі роки ми з приємністю спостерігаємо за реакцією людей: багато хто з них просто зупиняється, відкладає келих і задумливо дивиться, дехто інколи плаче від розчулення, на обличчі інших з’являється усмішка та радість, а ще інші дуже палко дякують нам, що ми прийшли.
З ласки Божої, минулого року нам вдалось організувати 10 вертепів, з якими ми зуміли обійти, приблизно від 200 до 300 барів, ресторанів, пабів, піцерій та інших схожих закладів, щоб донести Добру Новину.
Отож, ми і далі хочемо продовжувати цю справу, адже вона не тільки приносить радість іншим, але й нам так само.

ЗАПРОШУЄМО ТЕБЕ ДОЛУЧИТИСЬ ДО НАС, БО БЕЗ ТЕБЕ У НАС НІЧОГО НЕ ВИЙДЕ!
ДАВАЙ ЗАПАЛЮВАТИ РІЗДВО В СЕРЦЯХ РАЗОМ! 

Що потрібно від ТЕБЕ: 
1) Маєш мати вік від 12 до 112 років (будемо мати окремо молодіжні та дорослі вертепи);
2) Таланти (а вони є в кожного!!! Не віриш? – Прийди і переконайся!!! Якщо думаєш, що не маєш здібностей до цього, то МИ тебе переконаємо у зворотному);
3) НАЙГОЛОВНІШЕ! Зареєструватись тут https://goo.gl/dHwFbz
4) Очікуйте на дзвінок для подальших інструкцій.

КОЛИ БУДЕМО ВИСТУПАТИ? – 8- 9-те січня приблизно з 17:00 до 22:00. (Можливі зміни) 

Не будь байдужим, адже Нова Україна починається з ТЕБЕ! 

Зроби добру справу, поділися з друзями!Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookShare on VKEmail this to someone

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*


вісім − = 1