•  
  •  
Нехай буде воля Твоя

Нехай буде воля Твоя

Худзік Анастасія

«Нехай буде воля Твоя» – ці слова ми проказуємо в молитві «Отче наш» (Мт. 6: 9-13). Я завжди вважала себе християнкою і ходила до церкви. Я знала, що до Бога треба молитись, аби Він давав (!) нам здоров’я, хорошу оцінку на іспиті, щасливу долю і т.д. Я молилась тоді, коли лягала на операційний стіл, коли траплялися проблеми,  приходила безвихідь… Для мене Бог був таким собі Джином, який виконує бажання, а моя молитва нічим іншим, як його задобрюванням. Я вела торги з Богом: наприклад, сьогодні – я в церкві, а ти мені за це щось, чого я хочу. Такий спотворений образ Бога в моєму житті призвів до того, що в один момент  я відмовилася від Нього. Адже мені здалося, що Він не виконує моїх бажань. Чарівна лампа зламалася


Praying woman hands

Коли ти керуєшся неправильним образом Бога і в тебе спотворені стосунки з Ним або повна їх відсутність, то ти стаєш дуже вразливим для диявольської брехні. Одного дня я повірила в таку брехню. Ні, я не перестала вірити в Бога, але я не розуміла, для чого Він мені потрібен. Тим паче серед моїх друзів і знайомих це було зовсім «немодно». Аргументом проти було і те,що я відмовлялася вірити в ту «досконалу любов», яка допустила в моєму житті стільки болю і страждань.

Моє життя минало в гордості: я сама здатна справитися з власними труднощами. Моє життя минало в гріху: з таким популярним сьогодні гаслом: «живемо один раз!». Моє життя минало в беззмістовності: відсутність мети, напрямку руху, задоволення тільки власних забаганок. Усе це мало робити мене  щасливою, принаймні так обіцяли Інтернет, соціальні мережі, телебачення, радіо. Та все виявилося з точністю до навпаки. Мою порожнечу неможливо було заповнити. Глибока депресія перетворилася на чорну безодню, в якій я падала  все нижче і нижче. Одного ранку я подумала про те, що таке життя мені не потрібне, однак мені було страшно і я хотіла знайти вихід. Я не знала, кого просити про допомогу, тому єдиним виходом бачила повернутися до Бога.


Я щиро покаялась і справді відчула, що в моє життя прийшов Ісус. Я народилася «згори». Народилася в Дусі Святім. Я пізнала Бога в Його правдивості. І в цьому мені допомогла спільнота «Благословення» та безпосередньо курс РУАХ.

Тепер я знаю, що  Господь – це не автомат, у який ви вносите свої купюри і отримуєте бажаний товар. Бог є живим, Він прагне стосунків з вами. Він хоче щоб ви довірились Йому, дозволили бути настільки близько, щоб Він міг діяти у вашому житті.

Відтепер я промовляю: «ХАЙ БУДЕ ВОЛЯ ТВОЯ, ГОСПОДИ, А НЕ МОЯ!»

 

Зроби добру справу, поділися з друзями!Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookShare on VKEmail this to someone

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*


5 − = один