Warning: include(/home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-content/plugins/loco-translate/alias.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-config.php on line 135

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-content/plugins/loco-translate/alias.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/pear/php53') in /home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-config.php on line 135

Warning: include(/home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-content/plugins/sitemap-generator/utf.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-settings.php on line 159

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-content/plugins/sitemap-generator/utf.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/pear/php53') in /home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-settings.php on line 159

Warning: include(/home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-content/plugins/vkontakte-api/admin.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-settings.php on line 177

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-content/plugins/vkontakte-api/admin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/pear/php53') in /home/oks00/blagoslovennya.org/www/wp-settings.php on line 177
Божі дії в моєму житті | Спільнота «Благословення»
  •  
  •  
[imageeffect type="shadowreflection" align="aligncenter" alt="Божі дії в моєму житті" link="http://blagoslovennya.org/8777-2/" url="/wp-content/uploads/2016/01/Eucharistie.jpg" ]

Божі дії в моєму житті

           Процишин Наталія

Після прощі до Матері Божої в Меджугор’є в мене перестало боліти коліно, а до того боліло сильно, коли  піднімалася по сходах. Ще я відчула бажання молитися на вервиці в кожну вільну хвилину і бажання щовечора каятися зі своїх гріхів перед сном.
            Прослава Бога (вдома чи на Спільноті) для мене як ковток свіжої води. Коли прославляю Бога, я  ніби п’ю і п’ю з джерела.

Eucharistie

            Коли моя дитина була в реанімації, я спокійно себе поводила. До мене приходив дивний спокій на словах “Нехай буде воля твоя”, коли я молилась “Отче наш” (я була готова до всього). Дитина благополучно повернулася додому.
            Часта сповідь і прийняття Тіла і Крові Ісуса Христа дають мені силу в житті, якої в мене немає без Святих Таїн. Боюся без них жити, без них життя несправжнє.

 

            Я цілий рік молилася “Таємницю щастя”, можливо, тому  різко навернулася моя мама, яка має дуже сильний характер і все сприймає в штики. Вона змінилася в протилежний бік. Тепер мені до неї рости і рости, її сила характеру проявляється у служінні Богові.

 

    Біблійна групка навчила мене цікавитися Божим Словом і розуміти його. Я стараюся зрозуміти кожне прочитане слово. Слова у Біблії часто можуть мати кілька прихованих змістів, трактуватися дуже глибоко. Ще я навчилася свідчити про Божу дію в моєму житті.
Rosary

Rosary

           Коли  я виходила заміж, то перед тим кілька місяців молилася до Бога за розпізнання, чи зможу я жити з цим чоловіком. Тепер у нас троє дітей, було надзвичайно важко. Дивуюсь, як я все пережила. Часом важко і тепер, але я бачу, як Бог діє в нашому житті. Мій чоловік надзвичайно змінився. Він став дуже релігійною людиною.

За все дякую Богові!