•  
  •  
Тепер я знаю, що я не сама

Тепер я знаю, що я не сама

          Дорожівська Олександра
  Я довго шукала Ісуса. Мені запропонували піти на курс РУАХ. За це я дуже вдячна Ісусові. Виросла в сім’ї, в якій ніби всі були віруючі, але там не було Бога, не було любові, до церкви треба було йти з примусом. Тато ніколи мені нічого не розповідав, а тільки критикував, обзивав. Я довго не могла зрозуміти, що Бог любить мене так як батько.
          2d5bb8fec2223b4079c4361454a60bc9  Після курсу РУАХ я багато чого навчилася: як молитися, прославляти Бога.
У сім’ї з чоловіком були проблеми. Завдяки Ісусові він почав ходити зі мною на курс РУАХ, а згодом пішов і на Школу. У нас тепер справжня християнська сім’я. Ми розуміємо один одного. Слава Богу!
            На Школі на молитві прослави зцілилася духовно – пропала депресія. Тепер я знаю, що  я не сама, що в мене є татусь і Ісус.
            Зцілилася фізично – позбулася геморою. Він просто щез.
            Ісус допомагає мені в боротьбі з хабарництвом. Якщо від мене хтось вимагає хабара, то я  порозмовляю з Ісусом, поскаржуся Йому – і ніхто нічого мені вже не каже.
            Я постійно розмовляю з Ісусом. Розповідаю Йому всі свої радісні новини, терпіння, смуток, проблеми. Прошу, щоб Він був зі мною в кожну мить мого  життя. З фінансами мені стало дуже легко. Бог дає мені стільки, скільки потрібно на цей день. Я тепер на гроші дивлюся зовсім по-іншому.
            Мені легко читати Боже Слово. Я розумію, про що читаю. Раніше зовсім не йшло.
            Мені легко розмовляти з людьми про Бога. Виявилося, що я дуже багато знаю, хоча насправді я ще цілком нічого не знаю. Це все завдяки Ісусові. Слава Богу за це!
            Недавно в мене захворіла свекруха. Дістала інсульт, відняло лівий бік тіла. До лікарні ми її не везли. Ми з чоловіком медики, лікували вдома. Вона старенька, 83 роки. Запросили лікаря, який сказав, що це вже все. Тоді я покликала священика. Він свекруху посповідав, зробив Єлеопомазання, після чого наша бабулька встала і пішла до церкви. Священик дуже здивувався. Дякую Тобі, Господи! Слава Тобі!maxresdefault
            Завдяки Богу я навчилася прощати. Мене дуже зрадила моя рідна сестра, вона  багато разів зраджувала. Я її простила завдяки любові Ісуса. Дякую Тобі, Господи! Слава Тобі!

  У мене ще є така проблема: я не можу давати свідчення на спільноті перед великою кількістю людей. З’являються невпевненість, страх. Думаю, з часом я цього позбудусь. А свідчень маю багато, кожен день від ранку до ночі я проводжу з Ісусом. З Ним добре готувати їжу, ходити на город, до церкви, в магазин. Я дуже багата і щаслива людина. Завдяки Школі, Спільноті я навчилася бути з Богом, з Ісусом.

Дякую, Тобі, Господи! Слава Тобі!
Слава Ісусу Христу!

Зроби добру справу, поділися з друзями!Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookShare on VKEmail this to someone

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*


4 + шість =